bg_image
Întrebări & Răspunsuri

Consultaţi răspunsurile la întrebările frecvente pe care le primim. Dacă aveţi alte întrebări, vă rugăm să accesaţi pagina de contact.

Ce este certificarea ISO?

Certificarea ISO atestă faptul că afacerea respectă standardele internaționale de calitate, siguranță, mediu etc., oferind încredere clienților și partenerilor că operațiunile sunt conforme cu cele mai bune practici.

Care sunt avantajele certificării ISO SKYCERT?

Avantajele includ creșterea credibilității și reputației, acces mai ușor la piețele internaționale, îmbunătățirea calității și eficienței, conformitate legală și protecția mediului, în funcție de standardul ISO ales.

Cum încep procesul de certificare?

Contactați Skycert sau un consultant ISO. Veți fi ghidat prin etapele de evaluare inițială, implementare și audit de certificare.

Cât timp durează procesul de certificare?

Durata variază în funcție de standardul ISO și de complexitatea afacerii dvs. De obicei, daca totul functioneaza bine, in maxim 3 zile primiti documentatia completa.

Care sunt costurile implicate?

Costurile includ taxele de evaluare și audit, eventuala consultanță, pregătirea și alte resurse. Costurile variază în funcție de standardul ISO și de dimensiunea afacerii.

Cum se desfășoară auditul de certificare?

Auditul cuprinde evaluarea documentației, a proceselor și a practicilor pentru a se asigura că se respectă standardul ISO. Auditorii vor verifica conformitatea în funcție de cerințele specifice ale standardului.

Cum trebuie să menținem conformitatea după obținerea certificării?

Menținerea conformității implică monitorizarea și îmbunătățirea continuă a proceselor. Auditorii vor efectua audituri periodice pentru a se asigura că rămâneți conformi.

Cum pot să utilizez logo-ul de certificare ISO?

Utilizarea logo-ului ISO este condiționată de reguli stricte. Asigurați-vă că urmați orientările de utilizare furnizate de organizația de certificare.

Ce standarde ISO sunt relevante pentru afacerea mea?

Alegerea standardelor depinde de industria și nevoile afacerii dumneavoastră. O evaluare inițială cu un consultant sau cu organizația de certificare vă poate ajuta să decideți.

Cum pot obține sprijin pentru implementarea standardelor ISO?

Puteți obține sprijin de la consultanți ISO specializați sau puteți solicita sfaturi și suport din partea organizației de certificare SKYCERT. Va putem oferi ghidare în implementare și pregătirea pentru audit.

image

Pentru mai multe informaţii despre certificările ISO

Intră în legătură cu noi

Email: info@skycert.ro & Telefon: 0784 555 222

Service Image

Certificări

vezi toate certificările

Service Image

Garanţia certificării

Credibilitate și Încredere cu SKYCERT

Service Image

Formular de contact

Contactează-ne